Scroll Top
Glasbena produkcija

Orientacijski vprašalnik

Tukaj se določi hitrost (BPM), zvočna referenca, stil, predvideni instrumenti, sporočilnost, smer produkcije in cilj, čimbolj konkretno.

KOMPOZICIJA

Tukaj se zgodi ideja, demo, glavna melodija, harmonično gibanje.

ARANŽMA

Načrt, kako bo glasba delovala z izbranimi inštrumenti in  predvidena struktura.

SNEMANJE

Po načrtu iz prejšnje faze se posnamejo instrumenti, vokali. Tukaj si nikoli ne rečeš, da boš lahko popravil v post-produkciji.

PRODUKCIJA

Izbor vseh zvočnih elementov in njihova organizacija. Sem spada tudi ureditev posnetkov, izbor najboljšega posnetka, ureditev projekta v DAW-u

MIKSANJE

Za zvočno inžinerski del procesa je glavni cilj, da vse skupaj zveni najboljše kot lahko, uravnoteženo, večje od življenja.  Iz vseh posameznih kanalov zvoka, s kompresorji, izenačevalci in prostorskimi efekti naredi čudež.

MASTERING

Ko imamo novo kreacijo zapakirano v eno zvočno datoteko, potem sledi, da jo primerno zapakiramo, da bo primerljivo glasna in čimbolj transparentna na vseh možnih napravah, kjer se posluša glasba.

OBJAVA in promocija

Tukaj se začne drugi del glasbenega posla, prijava pesmi na različne organizacije, ki skrbijo za več vrst avtorskih pravic, digitalna distribucija in promocija.

Jingle / oglas
trajanje do 2 minuti
$499
Do 40 zvočnih kanalov
Produkcija po vaših zahtevah
Mixanje
Mastering
Pesem
pesmi od 2-5 minut
$2499
Do 70 zvočnih kanalov
Produkcija po žanru vaše reference
Mixanje
Mastering
FILMSKA GLASBA
cena na minuto ustvarjene glasbe
$299
Neomejeno število zvočnih kanalov
Produkcija po scenariju
Mixanje
Mastering
Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shrani informacije iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.