Scroll Top
MOTO DAN
Dan za varno vožnjo

3. MARIBORSKI MOTO DAN

Prireditev, namenjena preventivi in izmenjavi izkušenj na področju varnega vključevanja motoristov v promet. Vzporedno čez celotno prireditev bodo potekale predstavitve raznih starodobnih vozil. Posamezne sodelujoče trgovine bodo ponudile tudi dodatne popuste za nakup moto opreme in dan odprtih vrat.

... V imenu Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Maribor se vam najlepše
zahvaljujemo za vaš prispevek k sooblikovanju in vaš doprinos k izvedeni vzgojno preventivni akciji
3. MARIBORSKI MOTO DAN, 2024. Upamo, da boste tudi v bodoče sodelovali z nami, v naših
prizadevanjih za večjo prometno varnost udeležencev – voznikov motornih koles v cestnem prometu.

Veseli smo, da nam MO Maribor vedno znova zaupa, da poskrbimo za tehnično izvedbo prireditev, ki spodbujajo varnost v cestnem prometu. Rock glasba, sonce, lepa sobota, dobra hrana, poligon za varno vožnjo, ki omogoča, da se motoristi po zimski sezoni spet osvežijo spretnosti na motorju in si pridobijo kondicijo za nove izlete. Prav tako so mnogi sodelujoči že tretje leto zapored popestrili program. Za mene osebno pa je bilo prvič, da sem moderirala in povezovala program. Hvala za novo izkušnjo!

1
Delavnica pravilnega pobrianja motorja iz tal nas je opozorila na fiziko - vzvod - ročica - sila.
2
Gasilna brigada Maribor je prikazala, kako ravnajo, če pride do prometne nesreče (razrez avtomobila).
3
Stardodobna vozila so vedno poslastica za oči. Klasika ne neha biti kul.

Lepo je videti, kako so motoristi vseh vrst povezani in znajo uživati. Praktične nagrade za najstarejšega motorista in motoristko so bile podeljene in prejete s ponosom. Sponzorji so najboljšemu motoristu na poligonu podelili šolo varne vožnje na Vranskem,  ostalim sodelujočim pa praktične nagrade, podkape, kit za servis verige in druga priročna darila. Dobrodošli so naked bike, Harley Davidson, skuterji, mopedi, maksi skuterji, potovalni motorji, cross motorji. Upam, da se vidimo naslednje leto v še večjem številu. Hvala organizatorju Denisu Kocbeku in Poloni Škofič za brezhibno organizacijo.

Related Posts

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.