Scroll Top
O NAS
Spoznajmo se
DOBRODOŠLI
O NAS

Creative Goods je ime, ki je nastalo ob prevzemu družinskega podjetja Mextra (Bojan Dobrina, s. p. ), ki je 30 let delovalo na področju tehnične produkcije dogodkov. Dedek pred tem je bil strugar in obdelovalec kovin. Z leti se nabor znanja in storitev širil in danes ponujamo tudi manjšo mobilno odrsko konstrukcijo, oblikovanje svetlobe in zvoka, kar pa je naša glavna dejavnost. Nudimo vse vrste audio storitev, snemanje, ter postprodukcijsko obdelavo audio in video posnetkov, izdelava in produkcija glasbenih napovednikov, zvočnih učinkov za različne gledališke in plesne predstave, po vaših željah pa ustvarimo tudi originalno zvočno podobo in glasbo za vaše potrebe. Danes nudimo tudi intelektualne storitve, kot so predavanja na temo tehničnih področij, ki jih pokrivamo z našimi storitvami. 

MISIJA

Naša misija je pripovedovanje zgodb, ki se dotaknejo srca, postavljajo družbeno relevantna vprašanja, širijo obzorja in povzročajo doživetje pozitivne katarze, preko katere zrastejo junaki v zgodbi in tudi tisti, ki zgodbi prisluhnejo. Zgodbe pripovedujemo preko audio-vizualnih medijev in različnih intermedijskih projekov. Težimo k temu, da nas pri reševanju izzivov odlikuje vrhunska kvaliteta storitev, poštenost, vztrajnost in odgovornost do soljudi, živali in narave. Vse izdelke, ki jih najdete v naši trgovini so kvalitetni unikatni umetniški izdelki, proizvedeni s čim manjšim ogličnim odtisom in vplivom na naravne procese. PLA plastika je narejena iz koruznega škroba in je razgradljiva, prav tako poskrbimo, da je naša embalaža čimbolj okolju prijazna in jo je možno ponovno uporabiti.  Pri digitalnih vsebinah pa še pripomoremo k temu, da ne potrebujemo fizične dostave in embalaže, kupci pa vseeno dobijo vrednost, ki jo iščejo. Če jo pa ne, naj nam to povejte, da se izboljšamo. Hvaležni smo vsakega vašega odziva. 

IZZIVE rešujemo Z ZNANJEM IN KREATIVNOSTJO

Modreci so dejali, da vso trpljenje prihaja iz nevednosti, kar še posebej velja za tehnične izzive, ki jih rešujemo. V kreativnem procesu poskušamo čim bolj uživati in čim manj trpeti zaradi tehničnih težav, zato nepotešljivo radovednost hranimo z novimi znanji.

DELAMO Z LJUBEZNIJO

Ker nič dobrega še ni prišlo iz sovraštva. Osredotočamo se na spoštovanje, prijaznost, lepoto v umetnosti in naravi, oblikovanju. Želimo biti sila za pozitivnosti, strasti, služiti umetnostnim oblikam z vso predanostjo in tako ustvarjati srečne izkušnje uporabnikov in občinstva.

NE ŠKODUJEMO NARAVI IN ŽIVALIM (vključno z LJUDMI)

Nič več škodovanja prelepim bitjem na tem planetu in ostalih v vesolju. Smo glas pravičnosti, varovanja in ohranjanja nedolžnih bitij, tudi če morajo zato biti zlikovci dani na seznam ignoriranih.

IMPRESSUM
Lastništvo in odgovornosti tega spletišča:
 

Ime podjetja: Creative Goods, Maša Dobrina, s. p. – v lastništvu Maše Dobrina
Naslov 1: Janževa gora 7 B, 2352 Selnica ob Dravi, Slovenija
Naslov 2: Osterčeva ulica 1, 2000 Maribor, Slovenija
Identfikacijska številka za DDV: SI28467809
Matična številka: 8448531000
E-pošta: info@creative-goods.si
Spletna stran: https://creative-goods.si
Telefonska številka: +386 (0) 40 745 568

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2019.

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shrani informacije iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.