Trash Fighter je dobil zeleno luč

Trash Fighter Logo

Z veseljem sporočamo, da smo bili uspešni na javnem razpisu Centra za kreativnost, “Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – CzK”, ki ga vodi Ministrstvo za kulturo in sofinancira Evropski sklad za kohezijsko politiko. Z razpisnimi sredstvi bomo lahko v naslednjem letu izdelali prototip mobilne igre in koncept preverili na prvih uporabnikih.

#okolje #narava #eko #brezodpadkov #gogreen #trashfighter #cikličnogospodarstvo

Teden otroka 2020

Zveza prijateljev mladine Maribor je ob Tednu otroka spet poskrbela, da smo mali in veliki otroci preživeli lep teden na Glavnem trgu v Mariboru. Ustvarjalne delavnice, predstavitev nevladnih organizacij, bralni maraton, Vrečka srečka, brezalkoholni coctaili, hodulje, igre ter otroške gledališke predstave Pravljičarne, gledališča Ku-Kuc, Lutkovnega gledališča Maribor ter pravi žur s Čarovnikom Grego.

Festival Lent 2020

Festival, ki je bil letos kljub izrednim razmeram izpeljan suvereno. Hvaležni smo, da smo spet lahko bili del zgodbe, ki jo že od leta 1986 pišejo prizadevni organizatorji iz Narodnega doma Maribor. Letos smo ozvočili ulični Folkart, prizorišče Vetrinjski dvor, kjer so potekale gledališke predstave za otroke in Stand up večeri za odrasle ter koncerte iz programskega sklopa, Pozor, Muzika na ulici, ki je z izvrstnim glasbenim programom prinesel med Mariborčane jazz, komorno, reggae, afro, funk in rock glasbo, ki je odmevala po Grajskem trgu, Trgu Leona Štuklja in Glavnem trgu. Hvala za zaupanje, se vidimo naslednje leto!

No more items