Scroll Top

Vračila

Kako vrniti izdelek

POSTOPEK VRAČILA

  1. Če želite biti upravičeni do vračila, mora biti vaš izdelek neuporabljen in v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Prav tako mora biti v originalni embalaži in od prejema ne sme preteči več kot 30 dni.

  2. Za izvršitev vračila potrebujemo potrdilo ali dokazilo o nakupu (račun) in opis problema, s katerim se soočate. Prosimo, da nam pošljete sporočilo na info@creative-goods.si in poskusili bomo rešiti težavo kakor hitro bo mogoče. 

  3. V primeru, da ste kupili izdelek, ki ni iz naše proizvodnje, prosimo, da nakupa ne pošiljate neposredno nazaj k proizvajalcu, saj bomo poškodovane izdelke reševali preko našega komunikacijskega kanala z dobavitelji.

  4. Po tem, ko je vaše vračilo odobreno, bo obdelano v nekaj dnevih in dobroimetje bo samodejno nakazano na vašo kreditno kartico ali na TRR račun, ki ste na navedli pri prvotnem načinu plačila.

Več vrst blaga je izvzetih iz vračila.  Nepovratni artikli so:

  • Darilne kartice.
  • Prenosljivi programski izdelki, predloge, zvočne datoteke, pdf in drugi dokumenti, vstopnice za koncerte…
  • Vsak izdelek, ki se vrne več kot 30 dni po dostavi.

Vračila, pri katerih vrnemo kupnino, so možna samo za izdelke z običajno ceno. Kupnine za izdelke iz razprodaje ni mogoče dobiti vrnjeno.

V nekaterih primerih se odobrijo le delna povračila:
Vsak predmet, ki ni v prvotnem stanju, je poškodovan ali manjka del iz razlogov, ki niso posledica naše napake.

Plačilo stroškov pošiljanja za vračilo izdelka krijete sami. Stroški pošiljanja se ne povrnejo. Če prejmete vračilo, se stroški povratnega pošiljanja odštejejo od vašega vračila. Glede na to, kje živite, se lahko čas, ki je potreben, da vaš vrnjeni izdelek doseže nas, razlikuje in to vpliva na čas obdelave vračila kupnine. Prosimo za potrpljenje.

Če vračate izdelke višjega cenovnega razreda, vam svetujemo, , da razmislite o uporabi sledljive storitve pošiljanja ali nakupu  zavarovanja storitve pošiljanja. Mi ne jamčimo, da bomo prejeli vaš vrnjeni izdelek, saj to storitev opravlja z nami nepovezana organizacija.

Če vračila še niste prejeli, najprej znova preverite bančni račun. Nato se obrnite na izdajatelja kreditne kartice, ker lahko traja nekaj časa, preden bo vračilo uradno knjiženo.
Nato se obrnite na svojo banko. Pogosto je pred knjiženjem vračila kupnine nekaj časa za obdelavo.

Če ste vse to storili in še niste prejeli vračila, se obrnite na nas na info@creative-goods.si.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.