Scroll Top
FESTIVAL LENT
2020 - KORONA EDICIJA
tuba, trombone, saxophone, pantaloons
Festival Lent 2020 - pozor korona
Tadej Toš stand up festival lent
Folklora Festivla lent 202

Festival, ki je bil letos kljub izrednim razmeram izpeljan suvereno. Hvaležni smo, da smo spet lahko bili del zgodbe, ki jo že od leta 1986 pišejo prizadevni organizatorji iz Narodnega doma Maribor. Letos smo ozvočili ulični Folkart, prizorišče Vetrinjski dvor, kjer so potekale gledališke predstave za otroke in Stand up večeri za odrasle ter koncerte iz programskega sklopa, Pozor, Muzika na ulici, ki je z izvrstnim glasbenim programom prinesel med Mariborčane jazz, komorno, reggae, afro, funk in rock glasbo, ki je odmevala po Grajskem trgu, Trgu Leona Štuklja in Glavnem trgu.

Ozvočevali smo bande kot so Pantaloons, Raggalution, Prismojene profesorje Bluesa, Caffe Noisette, Dixie Shock Band, Just Friends Quartet, Počene škafe, Jakob Kobal duo, med standuperji pa Tadeja Toša, Aleša Novaka, Uroša Kuzmana, Perico Jerković. Lucijo Ćirović, komike iz splitske scene, pa vse otroške gledališke predstave in glasbene nastope.

Narodni dom Maribor, kot že vsa leta do sedaj tudi letos hvala za zaupanje, se vidimo naslednje leto!

Grajski trg Festival Lent 2020
Just Friends Quartet Festival Lent 2020
Vetrinjski dvor - Festival Lent 2020
Vetrinjski dvor - Festival Lent 2020 -StandUp
Prismojeni profesorji bluza - Julijan Erič - Festival Lent 2020
Sankofa - Dalanda - Festival Lent 2020
Spovednica svete Maše - Festival Lent 2020 - Vetrinjski dvor

Related Posts

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shrani informacije iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.