Scroll Top
TEDEN OTROKA
Zveza prijateljev mladine Maribor

Zveza prijateljev mladine Maribor je ob Tednu otroka kot vsako leto spet poskrbela, da smo mali in veliki otroci preživeli lep teden na Glavnem trgu v Mariboru. Organizirali so ustvarjalne delavnice, predstavitev nevladnih organizacij, bralni maraton, Vrečka srečka, pokušino brezalkoholnih coctailov, preizkušnja hoje s hoduljami, različne igre ter otroške gledališke predstave Pravljičarne, gledališča Ku-Kuc, Lutkovnega gledališča Maribor ter pravi žur s Čarovnikom Grego.

Mi smo poskrbeli za napovedovalni mikrofon, naglavne mikrofone, monitorjje za nastopajoče in ozvočenje za obiskovalce, da so lahko med aktivnostmi uživali v prijetni glasbi. Hvala vsem za zaupanje in zabaven teden.

oder, ozvočenje, sound, stage
Občinstvo Glavni trg ozvočenje
oder teden otroka 2020 zvok sound creative goods

Related Posts

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shrani informacije iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.