Scroll Top
Joga  medo Beno
Vsi ga potrebujemo

Z modeliranjem pričujočega medveda, se je rodila zamisel, da bi ga naučili delati jogo, mu dali zabavno osebnost in ime Beno.

Medo Beno ni samo navaden medved; je ultimativni vzor za otroke, saj jih z rutino mirnega jutra uči dragocenih življenjskih lekcij. Od izvajanja afirmacij do obvladovanja joge – Beno pooseblja prijaznost, super kul stil in navihano osebnost. Otrokom pokaže, kako z nasmehom narediti vsak dan nekaj posebnega.

 Naš scenarij je napisan tako, da Beno preko notranjega monologa pokaže, kako se zavedati in usmerjati lastne misli v pozitivno smer. 
 
Prav tako bo opazoval, kakšna čustva sprožajo določene situacije in jih  poskušal razumeti. 
 
Preko  inovativnega scenarija želimo doseči, da bi otrokom pomagali odkriti notranji mir in krepili njihovo samozavest. In joga je odličen način za dosego tega cilja!

Redna praksa joge lahko pomaga zmanjšati stres in tesnobo, izboljšati spanje, povečati samozavest in spodbuditi bolj pozitivno miselnost.

Ta starodavna praksa združuje telesne položaje (asane), dihalne vaje (pranayama) in meditacijo, da bi otrokom pomagala pri razvoju telesne moči, gibljivosti, osredotočenosti in sprostitve. Poleg fizičnih koristi lahko joga otrokom prinese tudi številne pozitivne spremembe v obnašanju in čustvovanju.  Joga je odličen način tudi za učenje otrok o pomembnosti pozitivnega pogovora s samim sabo. Med prakso joge se otroci učijo sprejemati svoje telo in misli takšne, kot so, ter se osredotočiti na prijaznost in sočutje do sebe. In vse to ima  naš medo Beno v malem prstu svoje šape. 
 

Beno je trenutno v razvoju in bo  trajalo še nekaj časa, da ga lahko  animiramo in oživimo ter mu damo medvedji glas in stas, primeren brlog in prostor za jogo.

…si predstavljaš, da se vsak tvoj dan začne mirno, brez hektike, zamujanja in priganjanja? Čeprav se zdi nemogoče, mi verjamemo, da je izvedljivo z vpeljavo nove rutine, v katero vas uvede super medo - Beno!

1  Prvi in najtežji del: nastavi alarm 15 minut pred tem, ko se po navadi zbudiš. Če zmoreš to – zmoreš vse!

2 Še v pižami si nastaviš video medota Benota in slediš navodilom, ki si jih daje samemu sebi. Lahko bi se reklo, da slediš medo-mono-logu.

3 Medo Beno te vodi skozi strjeno jutranjo meditacijo, pozdrav soncu, postavi te v pozo super junaka in ti vlije pogum, da se v nov dan odpraviš kot super junak.

Trenutno smo v fazi, ko smo napisali scenarij za prvo epizodo in imamo prvi osnutek 3D modela Benota. Dodelati moremo še model, ga opremiti z nadzornim sistemom za animacijo, posneti animacije, aplicirati in popraviti animacije, ustvariti njegov bivak in prostor za jogo, posneti njegov govor, ustvariti glasbo za ozadje in vse skupaj zapakirati v njegov prvi premierni video. V načrtu imamo, da bi potem, ko imamo vzpostavljen glavni lik in okolje, naredili  serijo skupaj sedmih videev, za vsak dan v tednu z vedno kompleksnejšo vadbo.  Če bi se ta serija izkazala za uspešno, bi si potem lahko dodali nove like, prostore ter razširili zgodbo. 

Če želite podati vaš odziv, bomo hvaležni. Z veseljem prisluhnemu vašemu mnenju in  idejam za izboljšave, da ugotovimo, ali je naša ideja dobra in ali bi vi tako vsebino radi gledali. Naročite se na naše novice, da boste prvi obveščeni o napredku projekta in bili povabljeni na prvo zasebno interno premiero.

 

 

 

NAROČITE SE NA NOVICE

Če želite podati vaše mnenje o medotu Benotu, nam pošljite sporočilo.
Ostanite obveščeni o Benotovem napredku in bodite med tistimi, ki boste povabljeni na interno premiero. To storite s prijavo na naš novičnik.

Related Posts

Nastavitve zasebnosti
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shrani informacije iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.